Tiedote asiakkaillemme

Koronapandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi suljemme ravintolamme perjantaista 27.3. alkaen. Ravintola on suljettu toistaiseksi ja seuraamme pandemian etenemistä aktiivisesti. Avaamme ravintolan uudelleen, kun poikkeustilanne on päättynyt ja informoimme tästä verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Elämme tällä hetkellä erittäin vaikeaa aikaa ravintola-alalla. Koronavirus on vaikuttanut merkittävästi koko ravintola-alaan ja vaikutukset näkyvät myös meillä arjessa.

Olemme erittäin kiitollisia Teistä, jotka käytte meillä edelleen ruokailemassa ja myös Teistä, jotka olette katsoneet parhaaksi pysyä esimerkiksi läheistenne seurassa.

Vaikeuksista huolimatta me katsomme tulevaan ja toivotamme edelleen asiakkaat meille tervetulleeksi. Meille tärkeintä tällä hetkellä on kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus. Olemme viimeisen kuukauden aikana tehostaneet tilojemme puhdistus- ja siivoustoimia sekä antaneet lisäohjeistuksia henkilökunnalle suojellaksemme sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyttä. Näitä toimenpiteitä on nyt tehostettu entisestään viranomaisten suositusten mukaisesti. Olemme myös rajanneet asiakasmäärät ravintolassamme puoleen normaalista. Tarjoamme myös take away -ruoan ostajille -20% alennuksen ruokien hinnoista. Voit myös tilata ruokaa kotiinkuljetuksella 25.3.2020 asti.

Pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Käsidesiä on saatavilla ravintolassamme ja suosittelemme sen käyttöä kaikille asiakkaillemme.

Pidetään toisistamme huolta!

Hanna-Leena Kyrö
Ravintolapäällikkö
Ravintola Central